Katılım Koşulları ve Genel Açıklamalar

KATILIM KOŞULLARI VE GENEL AÇIKLAMALAR:

1. TED Okulları ortaokul öğrencileri katılabilir.
  2. Her okul 3’er öğrenciden oluşan bir veya daha fazla takımla katılabilir.
  3. Şampiyonaya son başvuru tarihi 19 Nisan 2019 olarak belirlenmiştir.
  4. Okullar şampiyonaya başvurularını son başvuru tarihine kadar başvuru formunu her takım için ayrı ayrı doldurarak yapacaklardır.
  5. Türk Beyin Takımının şampiyonaya katılımcı sayısını sınırlaması nedeniyle, başvuruların sona ermesinden sonra, katılımcı sayısının öngörülen takım sayısından fazla olması durumunda okullardan takım sayılarını azaltmaları istenecektir.
  6. Şampiyona öncesinde TBT tarafından açıklanacak olan yarışma programı ve çıkacak soru türlerinin bulunduğu “Yönerge Dosyası” okullara gönderilecektir.
  7. Yarışma 25 Mayıs 2019 tarihinde gün boyu sürecektir. Yarışma sonunda ödül töreni yapılacaktır.
  8. Yol masrafları ve konaklama katılımcılara aittir. Yarışma günü öğle yemeği okulumuz tarafından sağlanacaktır.
  9. Yarışma ile ilgili sorular için TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Matematik Zümre Başkanı Melih Narlı ile This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden iletişim kurulabilir.