MEB tarafından düzenlenen "Öğrenciler Avrupa Birliği'ni Öğreniyor" Yarışmasına Katıldık

"Ortak Değerler, Temel Haklar ve Politikalar Teknik Yardım Projesi" olarak MEB tarafından düzenlenen "Öğrenciler Avrupa Birliği'ni Öğreniyor" bilgi yarışmasına okulumuz da katılmıştır. "AB'yi Öğreniyorum" başlığıyla, 21 ildeki tüm lise 10. Sınıf öğrencilerinin Avrupa Birliği ortak değerleri, kurum ve politikalarına yönelik bilgilerinin artması amacıyla düzenlenen yarışmada okulumuz, 08 Mart 2016 günü, önce grup birincisi, 09 Mart 2016 günü Gölbaşı ilçe birincisi olmuştur. 10-K sınıfı öğrencileri Neşe Gülay Altıntaş, Enis Özmert, Andaç Dodi ve 10-D sınıfı öğrencisi Ece Özdemir'den oluşan grubumuz, il bazında da okulumuzu temsil etmeye devam edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Sayın Halil Koç ve Sayın Havva Reyhan'ı tebrik ediyoruz.