Üniversite Tanıtım Fuarının 12.si Düzenlendi

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde, öğrencilerin geleceklerini belirleyecek meslek ve üniversite tercihlerine yön vermek, daha doğru ve isabetli kararlar vermelerini sağlamak amacıyla 12 Şubat 2016 Cuma günü İncek Kampüsü Spor ve Sanat Merkezi’nde 12. Üniversite Tanıtım Fuarı düzenlendi. Fuara 5’i devlet, 22’si vakıf üniversitesi olmak üzere 27 üniversite katıldı.

TED Ankara Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Koordinatörlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen fuarı ziyaret eden üniversite öğrenci adayları ve veliler, devlet ve vakıf üniversitelerini aynı anda görebilme ve bilgi alabilme olanağına sahip oldular.  Üniversite temsilcileri ise fakülteler, bölümler, akademik kadro ve burs olanakları ile ilgili ziyaretçilerin merak ettikleri soruları cevaplayarak ve tanıtıcı materyallerini sundular.