Logo
Bu sayfayı yazdır

8. Sınıf Velilerimize Lise Kısmımız Tanıtıldı

8. Sınıf Velilerimize Lise Kısmımız Tanıtıldı

8. Sınıf Velilerimize Lise Kısmımız Tanıtıldı

Önümüzdeki öğretim yılında Lise Kısmımızda öğrenimlerine devam edecek olan 8. sınıf öğrenci velilerimize Lise Kısmımızı tanıtmak amacıyla 18 Ocak 2016 tarihinde amfi tiyatromuzda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi hakkında Lise Müdürümüz Aydın Ünal, Müdür Yardımcısı Tamer Atacan, IB Koordinatörü Mine Mavioğlu, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Koordinatörü Metin Genç, Uluslararası Programlar ve BTEC Koordinatörü Mustafa Üstünışık ve ISE World Temsilcisi Derya Berberoğlu bilgi verdi.

Toplantıda velilere hitap eden Lise Müdürümüz Aydın Ünal, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan okulumuzun tarihçesinden, fiziki ve teknolojik olanaklarından ve akademik kadrosundan bahsederek söze başladı. Lise Kısmında görev yapan 203 öğretmenimizden %69’unun lisans, %31’inin yüksek lisans düzeyinde öğrenim gördüğünü, 5 yabancı uyruklu öğretmenimiz bulunduğunu ve öğrenci sayımızın ise 2057 olduğunu belirtti.

“Bizler için çok önemli bir yaklaşım; hem öğrenen hem öğreten okul olmak. Dolayısıyla öğretmenlerimizin, her yıl uzaktan eğitim esas olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki her türlü mesleki eğitim programına katılma zorunluluğu mevcuttur.” diyen Lise Müdürümüz, öğrenci ve velilerimizin ilgi ve isteklerine uygun akademik programları okulda hayata geçirdiklerini belirterek sözü program sorumlularına bıraktı.

Lise Kısmımızda yürütülmekte olan Ulusal Program, Uluslararası Bakalorya Diploma Programı, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, BTEC, IGCSE ve Kanada Öğrenci Değişim Programı hakkında program sorumluları ve koordinatörleri tarafından programlara öğrenci seçim kriterleri, seçmeli dersler, sınıf geçme, ödüllendirme ve kazanımlar konusunda detaylı bilgi aktarıldı.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000