Logo
Bu sayfayı yazdır

BTEC Programı Öğrencileri Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

BTEC Programı Öğrencileri Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren, Türkiye’de ilk kez, TED Ankara Koleji Okullarında uygulanmaya başlanan BTEC Programları kapsamında bu yıl ortaokulda 7. sınıflar düzeyinde “BTEC Sosyal Medya”, 8.sınıflar düzeyinde de “BTEC Sosyal Medya ve Bilgi Teknolojileri” seçmeli dersleri açılmıştır.

Bu kapsamda, BTEC programlarına dâhil olan öğrencilerimizin velileri ile okul müdürümüz Sayın Zühal Üstündağ, ders öğretmenleri; Ebru Tartan, Sibel Tufanoğlu, Gümrah Ballı Şahin ve Cevat Kalaycı, iç denetleyiciler; Emel Güneş ve Ceren Ocak’ın  katılımıyla 16 Aralık 2015 tarihinde Ortaokul Konferans Salonunda da bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, BTEC Programı’nın öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, BTEC Programı’nda ölçme değerlendirme sistemi ve BTEC uluslararası sertifikasını alabilme koşulları hakkında velilerimize bilgi verildi. Toplantının sonunda konu ile ilgili velilerimiz soru ve görüşlerini paylaşma imkânı buldu. 

 

BTEC Programlarında uygulanan öğrenme-öğretme ve değerlendirme sürecine ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 30 Aralık 2015 14:46
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000