11. Yeni Fikirler Yeni İşler Finali’ne Katıldık

ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en büyük girişimcilik programı Yeni Fikirler Yeni İşler (YFYİ)'nin Finali, 5 Aralık 2015 tarihinde ODTÜ KKM’de gerçekleştirildi. Tükiye’nin her yerinden elenerek gelen 23 projenin katıldığı finalde, özel davet üzerine okulumuzun öğrencilerinden Doğu Deniz UĞUR(10A), Atakan MUMCUOĞLU(10C), Oğuz SALAR(10C) projeleri “CUSTODET” ile stand açtılar.

Geçen sene “2. INNOVATED İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı”nda 2.’lik ödülüne layık görülen ve tüm araba modelerine otomatik güvenlik sistemi getirmeyi amaçlayan öğrencilerimizin projesi CUSTODET, Yeni Fikirler Yeni İşler Finali’nde de büyük ilgi gördü. Gençlerin yeni fikirleri ve projeleri ile yarıştıkları bu platformda, öğrencilerimize  İnovasyon Kulübü öğretmenlerimiz Demet İZGÜ ve Hasan Soner YÜCEL danışmanlık yaptı.

Son DüzenlenmeSalı, 08 Aralık 2015 15:29