“En Genç Araştırmacı” Ödülünün Sahibi Dr. Duygu Koçyiğit ’06 Mesleğini Anlattı

2006 mezunlarımızdan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalışmakta olan ve bu yıl Avrupa Kardiyoloji Derneği tarafından “En İyi Genç Araştırmacı” ödülüne değer bulunan Dr. Duygu Koçyiğit, mesleğini anlatmak üzere okulumuza konuk oldu.

Biyoloji Zümremizin katkılarıyla 7 Aralık 2015 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen Koçyiğit, tıp eğitiminin sanıldığı kadar korkutucu bir şey olmadığını ve Tıp Fakültesindeki işleyişi anlattı. “Tıp fakültesini çok severek okudum ve bu benim çalışma stilime de yansıdı. Öğrenmek için derslerde bulunuyordum ve dönem birincisi olarak mezun olmuştum” diyen mezunumuz,  sevdikten sonra eğitimin bir zorluğu olmadığını vurguladı. Ayrıca mesleğe atıldıktan sonraki süreçle ilgili bilgi aktardı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Son DüzenlenmePazartesi, 07 Aralık 2015 15:57