Haberler

TED Ankara Kolejliler Yuvada

TED Ankara Kolejliler Yuvada

 

Rönesans TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol Takımı antrenörü Hasan Özmeriç, takım kaptanı Önder Külcebaş ve oyuncular Kalin Lucas ve Marko Tomas, 30 Kasım 2015 tarihinde okulumuza konuk oldu. UniTED ve TEDcs’in katkılarıyla Lise Kısmı konferans salonunda gerçekleşen panelde antrenör Özmeriç ve oyuncular, öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

“Is there life after College?”

Antrenör Hasan Özmeriç, öğrencileri selamlayarak başladığı konuşmasında “Bu okulda okuduk ve bu okulun ait olduğu bir grupta çalışmak bizim için çok büyük övünç kaynağı. Çok iddialı bir laf vardır, ben bunu her yerde söylüyorum, arabalara sticker olarak yapıştırılır: “Is there life after College?” diye. Bu dışarıda ukala bir kelime olarak adledilir ama bunu ancak Kolej mezunları ve sizler, Kolej’de okuyanlar bu kelimeyi anlayabilirler.” dedi. Takımın performansı için “Bu sene, sezon başında bazı sakatlıklardan dolayı istediğimiz sonuçları alamadık ama son iki hafta Banvit maçı ve bu hafta Büyükçekmece deplasmanında takımın gerçek gücünü artık yavaş yavaş göstermeye başladığını düşünüyorum.” diyen Özmeriç, bu sezon hedeflerinin play off’a çıkmak olduğuna işaret etti. Tek üzüntüsünün Kolejli taraftarları maçlarda görememek olduğunu belirterek bu hafta sonu saat 14:00’da oynanacak Karşıyaka maçına öğrencilerimizi davet etti.

Daha sonra takım kaptanı Önder Külcebaş, NBA’nın eski oyuncularından Kalin Lucas ve Hırvat oyuncu Marko Tomas kendilerini tanıtarak, özgeçmişlerinden bahsettiler ve öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladılar. Panelin sonunda imzalı forma kazanan talihli dört öğrencimiz, oyuncuların çektiği kur’a ile belirlendi. 

 

Son DüzenlenmePazartesi, 30 Kasım 2015 16:33