Lise Kısmımızda Oryantiring Sporu Tanıtıldı

Lise Kısmı CAS faaliyetleri kapsamında Güven Hastanesi işbirliği ile Ankara Oryantiring Spor Külübü Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aksın okulumuza konuk oldu.

Kenan Aksın öğrencilerimize Oryantiring Sporunun her türlü arazi ve iklim koşullarında harita ve pusula yardımı ile bir noktadan başka bir noktaya ulaşabilmek için sporcunun fiziki gücünü, taktik ve tekniğini geliştiren, ani ve doğru karar verebilme yeteneğini olgunlaştıran, bireysel veya takım olarak genellikle ormanlık alanda yapılmakla birlikte park ve yeni başlayan sporcular için açık alan ve spor salonlarında yapılabilen bir doğa sporudur, diye tanımladı.

Öğrencilerimize Oryantiring sporu ile ilgili kısa bir filmde izleten Aksın öğrencilerimizin merak ettiği sorularıda yanıtladı.

Son DüzenlenmeSalı, 17 Kasım 2015 13:31