PDR Koordinatörlüğümüz Mesleki Rehberlik Çalışmaları Kapsamında Üniversite ve Bölüm Tanıtımlarına Devam Ediyor

11 Kasım 20105 Çarşamba günü Lise Konferans Salonu’nda Boğaziçi Üniversitesi tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım sonrasında Boğaziçi Üniversitesi tanıtım ofisi koordinatörü Dr. Sevgi Kesim Güven ve öğretim görevlisi Yusuf Öc öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.

13 Kasım Cuma günü Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi tanıtım uzmanı Bahar Şentürk Yeşilyurt lisemizi ziyaret ederek Kemerburgaz Üniversitesi Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

16 Kasım 2015 Pazartesi günü Lise Konferans Salonu’nda Yard. Doç. Dr. Tevfik Sönmez Küçük ve Yard. Doç. Dr. Zuhal Yılmaz tarafından Yeditepe Üniversitesi tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz başta, burs ve konaklama imkanları olmak üzere Yeditepe Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri konulardaki sorularına cevap alma imkanı buldular.

Son DüzenlenmeSalı, 17 Kasım 2015 08:54