İtalyan oyuncu ve yönetmen Tonio De Nitto ile İngilizce ve Türkçe Tiyatro Kulübü öğretmen ve öğrencilerimiz Bir Atölye Çalışması Gerçekleştirdi.

tiyatrokapak

Gerçek hayatın aslında bir tiyatro sahnesi olması fikrinden yola çıkarak ve bu sanatın öğrencilerimize sağladığı düşünsel ve estetik faydalar bağlamında 27 Nisan 2023 tarihinde, lise kısmı İngilizce ve Türkçe Tiyatro öğrencilerimiz için İtalyan oyuncu ve yönetmen Tonio De Nitto’nun önderliğinde bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Söz konusu atölye çalışması çerçevesinde öğrencilerimize sahnede; ‘’beden dili kullanımı, hareket ve koordinasyon’’ alanlarında bir eğitim verildi. Tiyatro sanatı ile ilgilenen öğrencilerimiz, sahnede duygu ve düşüncelerin daha etkili nasıl aktarılabileceğine dair uygulamalar yaptılar.