Ortaokul JMUN Kulübü Öğrencilerimizin Başarısı

202304271516490 644a67b1e71cf

JMUN, tüm dünyada öğrencilerin, Birleşmiş Milletler’e üye ülkeleri temsil ettiği ve bu ülkelerin sorunları üzerine uluslararası çözüm önerileri getirmek adına tartışmalar yaparak  İngilizce diplomasi eğitimi almaları amacıyla düzenlenen bir Birleşmiş Milletler simülasyonudur. Bu yıl 9 JMUN kulüp öğrencimiz, İngilizce öğretmenlerimiz Zişan Kül ve Gizem Mutlucan’ın rehberliğinde TED Kayseri Koleji’nin düzenlemiş olduğu çevrimiçi TKJMUN’23 etkinliğine katılmış ve üstün başarı göstermişlerdir. 24-25 Mart 2023 tarihleri arasında yapılan konferansta Yeni Zelanda’yı temsil eden öğrencilerimizden Nehir Can ve Çağla Eroğlu en iyi delege; Levent Metin Kışlalı ve Ada Uçar seçkin delege; Efsun Neva Altıparmak, Ela Kantarcı, Elif Varlık, Kayra Demirel ve Gizem Erden takdir ödülü almışlardır.

JMUNESCO etkinliğine hazırlık sürecinde ortaokul öğrencilerimiz lise kısmımızdan koordinatör öğretmenimiz İrem Gökalp’in rehberliğinde çalışan öğrencilerimiz Selin Özgürsoy ve Yağmur Zeynep Mutlu ile bir araya gelerek çalışmalarına devam etmişlerdir. Destek ve katkılarından dolayı lise Politika ve Diplomasi Kulübümüze teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin edindikleri diplomasi, yabancı dil bilgi ve kazanımlarını diğer seviyelerdeki Model Birleşmiş Milletler etkinliklerinde uygulamalarını umuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.