Lise Kısmı Fransızca Politika ve Diplomasi Kulübü( MFNU) Öğrencileri İstanbul Galatasaray Lisesi’nin düzenlediği Sultani MFNU’23 Konferansına katıldılar.

gsmun1

Öğrencilerin demokratik ve barışçıl yöntemlerle sorunlara çözüm getirme becerilerini geliştirmelerini ve Fransızca diplomasi diline hâkimiyet kazanmalarını amaçlayan "Sultani MFNU" (Fransızca Birleşmiş Milletler Modeli) Konferansı 8-10 Nisan tarihleri arasında İstanbul Galatasaray Lisesi’nde düzenlendi. “Uyumu yeniden keşfetme” konulu konferansa, Fransızca Politika ve Diplomasi Kulübü Rehber Öğretmenlerimizden Ece Gül, okulumuz 10/A sınıfı öğrencilerinden Derin Gültuna ve 10/C sınıfı öğrencilerinden Ece Urunga ile katılmışlardır. Öğrencilerimiz konferans boyunca “Nükleer silahlanma” ve ”ABD’nin hint-pasifik bölgesindeki konumunun dengelenmesi” konularında çözüm önerilerini Güvenlik Komitesi’nde sunup şehrimizi ve okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencimize katkılarından dolayı teşekkürler ederiz.

gsmun2    gsmun3