6. Sınıflar 4. Fen Bilimleri Bilgi Yarışmasını Gerçekleştirdik

IMG 0147 1

Ortaokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 6. Sınıflar 4. Fen Bilimleri Bilgi Yarışması finalinde; Fenologlar, Mucitler, Araştırmacılar ve Astronotlar grupları yarıştı. İlk bölümde fen bilimleri ve genel kültür alanlarındaki on soruyu cevaplayan gruplar, ikinci bölümde ise makarnanın gücü etkinliğinde; takım çalışması, iletişim, iş birliği, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve problem çözme gibi 21. yüzyıl becerilerinin ölçüldüğü eğlenceli bir elemeden geçtiler. Jürinin değerlendirmesi sonucunda; yarışmanın birincisi Fenologlar grubu, yarışmanın ikincisi Mucitler grubu, yarışmanın üçüncüsü Astronotlar grubu, yarışmanın dördüncüsü ise Araştırmacılar grubu oldu. Dereceye giren öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını diliyoruz.

1. FENOLOGLAR GRUBU

6F Arun Cilasun