Bisikleti ile Dünyayı Gezen Adam Gürkan Genç Ortaokulumuza Konuk Oldu.

23e0d7c99b99e61dea8f3bded56d59b9 XL

Bisikleti ile dünyayı gezen, maceracı, amatör fotoğrafçı, konuşmacı, girişimci, gezgin ve Demir Atlı Adam kitaplarının yazarı Gürkan GENÇ Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan ŞAHİN'in desteği ve katılımı ile 04 Nisan 2023 Salı günü okulumuz Ortaokul öğrencilerimizle bir araya geldi. “Bir gezgin olmanın güzelliklerinden ve zorluklarından, hayallerimizi başarmak için neler yapabileceğimizi, yurt dışında gezebilmek için gereken belgeler ve gezerken gereken temel ihtiyaçların neler olduğu” gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendiren Genç, amacının dünyayı bisiklet ile gezen bir Türk olarak Guinnes rekorlar kitabına girmek olduğunu söyledi.
Gürkan Genç, edindiği tecrübelerden ve gezdiği yerlerdeki ilginç hikayelerinden bahsederek öğrencilerimizin merakla sorduğu soruları da yanıtladı.

Son DüzenlenmeSalı, 04 Nisan 2023 22:22