6, 7 ve 8. Sınıflar Müzelerle Zamanda Yolculuk Kulüpleri Zeynep Boz’u Konuk Etti

Ortaokul Sosyal Bilgiler Zümresi ve PDR birimi işbirliği ile  Müzelerle Zamanda Yolculuk Kulüpleri TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanı Sayın Zeynep Boz’u konuk etti. Sayın Boz, öğrencilerimize kültürel mirasın ne olduğu ve korunması ve kültürel mirasa sahip çıkmanın önemi konusunda bilgiler verdi. Kültürel mirasımızın korunmasında müzelerin yeri, tarihi eser kaçakçılığının ne olduğu, bununla mücadele konusunda vatandaşlara düşen görevlere dair merak edilen konuları anlattı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerimiz tarafından yoğun bir ilgi ile izlenen bu değerli paylaşım için Sayın Zeynep Boz’a teşekkür ederiz.