Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Etkinliklerle Kutladık

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladık.

IMG 3787

Anıtkabir Ziyareti

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel'in mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Ata’mızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Kartal Usluel, burada Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

"Başöğretmenimiz Aziz Atatürk,

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak bugün huzuruna gelen yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle, ilkelerin ve bilimsel düşüncenin ışığında çağdaş nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz.

Kuruluşuna yön verdiğin okulumuz, 91 yıldır Türkiye’nin en köklü eğitim kurumları arasında yer almanın ve ilkleri başarmanın gururuyla eğitim yolculuğunda kararlı adımlarla ilerliyor. Öğretmenlerimiz, Milletimizin Başöğretmeni’nden aldıkları görev bilinciyle ülkemizin en değerli hazinesi olan “fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek” için sevgi ve azimle çalışıyorlar.

Cumhuriyetle birlikte başlattığın aydınlanma devrimini, eğitim alanında ilerici atılımlar ve yeniliklerle sürdüreceğimize, ülkemizi her alanda en iyi şekilde temsil eden, ufku açık, özgüvenli, laik ve demokratik bireyler yetiştireceğimize huzurlarında bir kere daha söz veriyoruz.

Ruhun şâd olsun Ata’m."

IMG 3224kap

Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması

316554329 663171895357864 2814415312609133983 n

Kolej-IN'de düzenlenen Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması'nda okulumuza uzun yıllar emek vermiş öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Hizmet Plaketleri Töreni

IMG 3495

Bilkent Otel'de gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Kutlaması ve Hizmet Plaketleri Töreni’nde belirli çalışma yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanlarımız Vakfımız tarafından hizmet plaketi ile ödüllendirildi.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel yaptığı konuşmada “Ülkemizin en değerli hazinesi olan “fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller” yetiştirmek gayesiyle sevgi ve azimle çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Vakfımızın bugün plaketle onurlandıracağı öğretmen ve çalışanlarımıza, değerli emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından kurumumuzda 10, 15, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanlarımız hizmet plaketleri ile ödüllendirildi.

Akşam yemeği ve canlı müzik ile devam eden kutlama, yöneticilerimizin Öğretmenler Günü pastasını kesmeleri ile son buldu.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 21 Aralık 2022 16:08