EqualiTED Kulübü Anaokulumuzda"Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" Etkinliği Gerçekleştirdi

Eğitim, toplumlardaki her tür ayrımcılığa karşı bireyleri koruyan en önemli kalkandır. Bundan dolayı eğitimde bilgi ve deneyimlerin sonraki kuşaklara aktarılması önemlidir. Bu bilinçte olan lise EqualiTED Kulübü öğrencileri anaokulu öğrencilerimizle 15/06/2022 tarihinde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” etkinliğini gerçekleştirdiler. Etkinliğimiz, adalet terazisinde kız ve erkek dengesizliği, ödüllendirmede cinsiyete göre değişen ayrımcılık, meslekler ve cinsiyetler başlıklarında anaokulu öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırmak amacıyla eğlenceli aktiveler ile gerçekeştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.