Lise Müzikal Grubumuz, Oda Orkestramız ve Koromuz Muhteşem Bir Müzik Gecesi Sahnelediler

IMG 0505

Lise öğrencilerimiz, 10 Haziran akşamı Ata Sahne’de muhteşem bir Müzik Gecesi sahnelediler. Gecenin birinci bölümünde Lise Müzik öğretmenimiz Gözde Yamanok yönetiminde sahnelenen Corpse Bride (Ölü Gelin) müzikali, gerek kostümleri, gerekse kareografisi ile büyük beğeni topladı.

Müzikalin ardından Şef Mehmet Kaya yönetimindeki Çok Sesli Koromuz ve şef Ozan Can Alkaya yönetimindeki Oda Orkestramız sahne aldı. Çok Sesli Koromuz Cemal Süreyya, Yunus Emre, Muhyiddin Abdal gibi şair ve ozanların şiirlerinden düzenlemeleri seslendirdi. Zaman zaman türkülerle izleyenleri coşturdu. Oda Orkestramız ise klasik eserlerin yanı sıra Aşık Veysel’den Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü ve Tanburi Cemil Bey’den Çeçen Kızı adlı oyun havasını da yorumladılar.

Lise Müdürümüz Tamer Atacan, gecenin hazırlanmasında emeği geçen müzik öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür etti. Müzik Gecesi hep birlikte söylenen Yiğidim Aslanım ve Kolej Marşı ile son buldu.