TED IMAGINEERS kulübü 2. “Business Idea Pitch” yarışmasını gerçekleştirdi

IMG 9918kapak

8 Haziran 2022 tarihinde TED IMAGINEERS kulübü 2. “Business Idea Pitch” yarışmasını gerçekleştirdi. On dört öğrenciden oluşan üç takım, okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen yarışmada, sağlık teması kapsamında iş fikirlerini sundu. İzleyiciler en sevdikleri/beğendikleri sunumu oylayarak kazananları belirledi. Kazananlar bir sonraki kulüp toplantısında duyurulacak.

TED Imagineers kulübü girişimcilik ve iş fikirleri üzerine çalışan bir kulüptür. Her yıl öğrenciler girişimcilik stratejilerini ve iş fikirleri geliştirme becerilerini ikna edici bir dille sunmayı öğrenerek, potansiyel yatırımcıları ikna etme yollarını öğrenmiş olur. Öğrenciler bir dönemde iki ayrı ikna edici iş fikiri sunma yöntemi geliştirir ve bu yöntemleri TED Ankara Koleji öğrencilerinin oylamasına sunar. Aynı zamanda, öğrencilere fikirlerini uluslararası yarışmalarda sunma şansı da tanınır.