Logo
Bu sayfayı yazdır

TEDnoloji, İnovasyon ve Bilişim Günleri Başladı

TEDnoloji, İnovasyon ve Bilişim Günleri Başladı

IMG 9413kapak

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Bilişim Teknolojileri Zümrelerimizin organizasyonu ve 90. Yıl Mezunlar Komitemizin katkılarıyla düzenlediğimiz TEDnoloji, İnovasyon ve Bilişim Günleri başladı. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel’in açılış konuşması ile başlayan etkinliğin sabah oturumunda TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Vector Games kurucusu, Havelsan AR, VR ve Ciddi Oyunlar Takım Lideri Güvenç Şahin ve Microsoft Türkiye Eğitim Teknolojileri Direktörü Kürşat Günenç sunum yaptı.

Öğrencilerimizin Bilişim Teknolojileri derslerinde yıl boyunca hazırladıkları projelerin sergilendiği Spor ve Sanat Merkezi'mizdeki fuar alanının gezilmesinin ardından TEDnoloji, İnovasyon ve Bilişim Günleri, atölye çalışmaları ile devam etti. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin 'Yaratıcılık ve İnovasyon", Microsoft Türkiye Eğitim Departmanı Çözüm Uzmanı Cemre Kut "Microsoft'un Bilişsel Hizmetleri" ve TEDÜ Araştırma Teknolojileri ve İnovasyon Bölümü Direktörü Dr. Sanem Yalçıntaş ise "İş Modeli Kanvası" başlıklı atölyelerde öğrencilerimizle bir araya gelerek aktif katılımlı ve uygulamalı çalışmalar yaptılar.

TEDnoloji, İnovasyon ve Bilişim Günleri’nin ikinci gününde sabah oturumunda Ata Sahne’de Google Cloud Ülke Yöneticisi Alp Önder Güler, TEDÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selin Aradağ Çelebioğlu, TEDÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Nur Yılmaz ve TEDÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güney Özcebe konuşmalarını yaptı. Öğrencilerimiz Spor ve Sanat Merkezi’mizdeki fuarı görmeye gelen ziyaretçilere gün boyunca projelerini sergilediler. Etkinlik Design & Marketing Kurucusu Ayşe Şener ve TEDÜ Araştırma Teknoloji ve İnovasyon Bölümü Direktörü Dr. Sanem Yalçıntaş’ın öğrencilerimizle yaptıkları atölye çalışmaları ile son buldu.

Son DüzenlenmeCuma, 03 Haziran 2022 15:44
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000