Haberler

BTEC Sanat Ve Tasarım Programı Öğrencilerimiz Spor Kulübümüz İçin Forma Tasarladı

IMG 7378

TED Ankara Kolejliler A Basketbol Takımımız, Lise Kısmı BTEC Sanat Ve Tasarım Programı öğrencilerimizin tasarladıkları "Küresel Isınma Ve İklim Değişikliği" temalı formalarla 22 Nisan'da maça çıkıyor.

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı içinde küresel ısınma ve iklim değişikliği ile ilgili birçok proje yürütülmektedir. Bu projelere destek olmak ve farkındalık yaratmak amacı ile TED Ankara Kolejliler Spor Kulübümüz, Lise Kısmı 2021-2022 BTEC Sanat ve Tasarım  Programı ile iş birliği içerisinde 10. sınıf öğrencilerimizle "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği" temalı forma tasarımı çalışması gerçekleştirdi. TBF müsabaka forma standartlarına göre yapılan değerlendirme sonrasında 58 tasarım arasından 10. sınıf öğrencilerimiz İzgi Nilsu Başer ve Deniz Ergen’in tasarımlarının kullanılmasına karar verildi.

TED Ankara Kolejliler A Basketbol Takımımız, 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 18.00’de oynanacak ve TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak olan TED Ankara Kolejliler-Final Spor karşılaşmasında, maç öncesi warm-up t-shirt’ü olarak bu formalarla sahaya çıkacak. Ayrıca karşılaşmada saha yer zemin uygulaması olarak okulumuzun 90.Yıl logosu, yer zemin uygulaması olarak da öğrencilerimizin tasarladığı forma görselleri kullanılacak. Sahaya her iki takımın da "Küresel ısınmaya dur de! " pankartı ile çıkması da planlanıyor.

Forma tasarımı1

2022 04 21 12 19 13