5. Sınıf Öğrencilerimize Mitoloji ve Anadolu Uygarlıkları Konulu Webinar

202203211128394 6238373761a54

Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından, 5. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla, 10 Mart 2022 Perşembe günü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Akın AKYOL ile “Mitoloji ve Anadolu Uygarlıkları” üzerine webinar düzenlendi.

Öğrencilerimizin ilgi ve merakla izlediği webinarda Doç. Dr. Ali Akın AKYOL mitolojinin önemi ve farklı toplumların mitolojileri hakkında bilgiler verdi. Anadolu’da yaşamış birçok uygarlığa ait mitolojik hikâyeler anlatan Doç. Dr. AKYOL, çağlar boyunca, nesilden nesile aktarılan bu hikâyelerden çıkarabileceğimiz anlamlı mesajları da öğrencilerimizle paylaştı. Sunumunun sonunda öğrencilerimizin meraklı sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Ali Akın AKYOL’a bu keyifli ve öğretici webinar için teşekkür ederiz.