URFODU 2022 Finalistlerimiz Belli Oldu

URFODU 2022 FİNALİSTLERİ RESMİ

URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması öğrencilerin bilgi seviyesini tanımlamalarına ve düzenlemelerine, kendi başlarına bilişsel faaliyetin sonucu olarak yeni bilgi, beceri ve yatkınlık becerisi elde etmelerine ve çeşitli okul sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmayı amaçlamıştır. Bu sınavla aynı zamanda veliler çocuklarının oluşturulan objektif branş sonuçlarının seviyesini ve ilgisini görme imkanı elde etmektedir.

Okulumuz 10 ve 11. Sınıf Bilim İnsanı Yetiştirme Programı öğrencileri ile katıldığımız Rusya merkezli online düzenlenen URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması finalistleri belli oldu.

Öğrencilerimizden Nazlı Aykan, Ufuk Köprülü, Zeynep Altınbaş, Selin Su Altıntaş, Cenk Kuleoğlu, İrem Alemdar, Emir Batuhan Özgenç, Nizam Ercan ve Deniz Lapsekili Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, İngilizce ve Almanca branşlarından girdikleri sınavda ve en az 50 puan alarak 09.04.2022 tarihinde yapılacak finallere katılmaya hak kazandılar.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize girecekleri final yarışmaları için şimdiden başarılar dileriz.