90. Yıl Buluşmaları’mızın İlkini Diyalog Filmi Ekibiyle Gerçekleştirdik

diyalogIMG 5359

2021 Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne seçilen, aralarında iki mezunumuzun da bulunduğu Diyalog filmi ekibi, 90. Yıl Buluşmaları’mızın konuğu oldu.

Filmin gösterime gireceği illerde yurt turnesine çıkan film ekibinin ilk durağı Ankara, Ata Sahne oldu. Yönetmen Ali Tansu Turhan, senarist ve yapımcı Burcu Uğuz ('10), yardımcı yönetmen-kurgu Osman Sarp Altay ('05), oyuncular Hare Sürel ve Ushan Çakır, sanat yönetmeni Gizem Kahya İyem ve müzisyen Tuğçe Şenoğul'dan oluşan ekip, ilk söyleşilerini 1 Aralık'ta, lise öğrencilerimizle gerçekleştirdi.

Lise öğrencilerimizin moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide, öğrencilerimiz filmin senaryo yazım sürecinden, yapımına, çekimine, müziklerine ve bütçesine varıncaya değin merak ettikleri soruları konuklarımıza yönelttiler. Bizlerle birlikte oldukları için Diyalog filmi ekibine çok teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 01 Aralık 2021 14:54