16. ve 17. Özgür Pencere Genç Kalemler Öykü Yarışması'nın Ödülleri Verildi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda on altıncısı düzenlenen Özgür Pencere Genç Kalemler Öykü Yarışması’nda lise öğrencilerimizden Lara Berfin Pehlivan “Son Fırça Darbesi” adlı öyküsüyle Özgür Pencere Özel Ödülü’ne, Ayşe Deniz Karabey “Kumru” adlı öyküsüyle Dil ve Anlatım Özel Ödülü’ne; 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda on yedincisi düzenlenen Özgür Pencere Genç Kalemler Öykü Yarışması’nda ise Zeynep Naz Tuğlu “Yankı” adlı öyküsüyle Özgür Pencere Özel Ödülü’ne, Damla Akçaalan “Söz” adlı öyküsüyle Dil ve Anlatım Özel Ödülü’ne değer görülmüştür.

Küresel salgın nedeniyle Ödül Töreni düzenlenememiş, öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürü’müz Tamer Atacan tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.