Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü Öğretim Görevlisi Ayça Atabey’i Konuk Ettik

ayc atabey hukuk

Ortaokul 7. sınıf düzeyinde okutulan  Seçmeli Hukuk Adalet ve BTEC Sosyal Medya dersi öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü öğretim görevlisi  Ayça ATABEY’i konuk etti.

Ayça Atabey öğrencilerimize, mobil işletim sistemlerinde kişisel verilerin  toplanması ve  gelişen teknolojinin temel insan hakları ile kesiştiği noktada verilerimizi nasıl koruyacağımız konularında bilgiler verdi. Sosyal medyada kişisel verilen korunması konusunda yaptığı araştırmaların sonuçlarına değinen  konuğumuz, kişisel haklarımızı korumanın önemini vurguladı. Öğrencilerimizin soru ve yorumlarıyla katıldığı bu keyifli ve bilgilendirici söyleşi  için Ayça Atabey'e teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmePazartesi, 14 Haziran 2021 12:53