TÜBİTAK Başkanı Araştırma Projeleri Yarışması'nda Dereceye Giren Lise Öğrencileriyle Çevrim İçi Ortamda Buluştu

hasan mandal
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK tarafından 10 Haziran 2021 Perşembe günü çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıda, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye derecesi elde elden öğrenciler ve danışman öğretmenleriyle bir araya geldi. Toplantıya yarışmada Biyoloji dalında Türkiye 3.sü olan lise öğrencimiz Kaan Özcan ve danışman öğretmenimiz Demet İzgü katıldı. Prof Dr Hasan Mandal, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, ileriki yıllarda yarışma sürecine ilişkin yapılacak gelişmelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Bununla beraber öğrenci ve danışman öğretmenlerin yarışmayla ilgili önerilerini dinleyerek, sorularını cevapladı.

Son DüzenlenmeCuma, 11 Haziran 2021 09:51