8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TEDÜ COPeS GÖNÜLLÜLERİYLE BULUŞTU

Ortaokul Türkçe Zümresi-Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimizin iş birliğiyle 27 Mayıs 2021 tarihinde 8. sınıf öğrencilerimiz, TED Üniversitesi Coronavirüs Psiko-Sosyal Destek Ekibi TEDÜ COPeS gönüllüleri Psk. Elif Usta, Psk. Sena Kalaycı Çelik, Psk. Cemre Çelik ve Zeynep Akbudak’la bir araya geldi. Katılımcılarımız, salgın dönemiyle hayatımıza giren koşulların beraberinde getirdiği psikolojik, sosyal ve akademik yaşantılara yönelik zorluklarla baş edebilme gücü üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşi; öğrencilerimizin bu süreçte yaşadıkları duygular, önlerine çıkabilecek olası engellerle baş edebilme yolları, kişisel hedeflerini belirleyebilme, odaklanma ve motivasyon kaynaklarıyla ilgili paylaşımlarla son buldu.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 02 Haziran 2021 15:21