İspanya Milli Eğitim Bakanlığı Yabancı Programlar Müdürü ve Eğitim Ateşesi Javier Menéndez Sánchez ile Webinar

ispanoylcawebinar 1

Ortaokul İspanyolca Zümremiz tarafından, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz için İspanya Milli Eğitim Bakanlığı Yabancı Programlar Müdürü ve Eğitim Ateşesi Javier Menéndez Sánchez’in konuk olduğu bir webinar düzenlendi.

Konuğumuz İspanyolca’nın ortaya çıkışı, önemi, konuşulan ülkeler, kültürü, İspanya’daki eğitim sistemi ve önemli üniversiteler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimiz konuğumuza sorular sorarak İspanyolca ve İspanya hakkında merak ettikleri şeyler hakkında bilgi sahibi oldular. Webinarın sonunda genel olarak konuşulanlar ile ilgili yapılan bir oyun ile interaktif bir şekilde eğlenerek webinara katılım sağladılar. Bu keyifli webinarda bizlerle birlikte olan konuğumuz Javier Menéndez Sánchez’e ve webinarımıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.