Haberler

2014-2015 IB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

2014-2015 IB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi 2014-2015 IB Mezunlarımız, 14 Eylül 2015 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda düzenlenen toplantıda diplomalarını aldı.

Lise Müdürümüz Aydın Ünal, bu yıl 15. yılına giren IB Programı mezunlarına ve ailelerine seslendiği konuşmasında “Yeni bir döneme girdiniz Sevgili Öğrenciler, yüksek öğretime ve yepyeni bir hayata atıldınız. Ben şuna hep inandım ve inanmaya da devam edeceğim. Ankara Koleji’nde edindiğiniz bilgiler ve beceriler sizleri mutlu edecek, başarılı kılacaktır ama bu noktada teşekkür etmem gereken bir grup var. İlki anne-babalarınız. Onlar birçok özveri gösterdiler, maddi-manevi tüm olanakları sizler için kullandılar. Onları mahcup etmeyerek sevgi dolu evlatlar olacağınızı yürekten biliyorum. İkinci teşekkürüm ise tüm müdür yardımcılarımıza, IB Koordinatörümüze ve öğretmen arkadaşlarıma” diyerek mezunlarımızın yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

2015 mezunları adına konuşan Beril Doğruöz, IB Programının zorluklarının yanı sıra kendilerine kattığı eşsiz bilgi ve deneyimlerden bahsetti.

IB Koordinatörümüz Mine Mavioğlu da konuşmasında çift lise diplomasına sahip olan IB mezunlarımıza “Şimdi farkınızı ortaya koyma zamanı. Üniversitenin daha ilk yıllarında diğer sınıf arkadaşlarınızdan ne kadar farklı olduğunuzu görecek ve IB Programının size kattığı becerileri birebir tecrübe edeceksiniz” dedi.

Konuşmaların ardından isimleri okunan mezunlarımız, kürsüye gelerek diploma ve sertifikalarını aldılar. Bu yıl IB Diploma Sınavlarına giren 149 öğrencimizden 134’ü diploma almaya hak kazandı.

 

Son DüzenlenmeSalı, 15 Eylül 2015 10:04