Ortaokulumuzu Dereceyle Bitiren Öğrencilerimize Ödülleri Verildi

ilk10orta1

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Ortaokulumuzu dereceyle bitiren öğrencilerimize, 29 Mart 2021 tarihinde Ortaokul Konferans Salonu’nda ödülleri verildi.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay ve Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan törende konuşma yaparak Okul düzeyinde ilk on dereceyi elde eden öğrencilerimizi ve velilerini kutladılar.

Okul 1.si İrem Alemdar, Okul 2.si Doruk Karadağ ve Okul 3.sü Aykut Mert Iravul’a ödüllerini, Türk Eğitim Derneği ve TED Ankara Koleji Vakfı adına TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Okul Aile Birliğimiz adına Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşe Kuzucu takdim etti.

Okul 4.sü Dere Arat, Okul 5.si Defne Şeker, Okul 6.sı Bora İmren, Okul 7.si Faik Yiğit Yalçın, Okul 8.si Nazlı Aykan, Okul 9.su Yaman Tunç Terzi ve Okul 10.su Cenk Kuleoğlu oldu. Öğrencimiz Dere Arat aynı zamanda 8. Sınıflar 1.si, Cenk Kuleoğlu 8. Sınıflar 2.si ve Defne Şeker 8. Sınıflar 3.sü olma başarısını gösterdi. Öğrencilerimiz ödüllerini Genel Müdürümüz Sevinç Atabay’ın elinden aldılar.

Son DüzenlenmePazartesi, 29 Mart 2021 12:36