Logo
Bu sayfayı yazdır

1. Sınıf Öğrencilerimiz Yüz Yüze Eğitim Uyum Programıyla Okula Başladı

1. Sınıf Öğrencilerimiz Yüz Yüze Eğitim Uyum Programıyla Okula Başladı

ilk1acılıs

 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 21 Eylül 2020 Pazartesi günü başladı. Anaokulumuzun ardından İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz de yüz yüze eğitim için Okula geldiler. Pandemi önlemleri nedeniyle yüz yüze eğitim uyum programı, sınıf mevcutlarının ilk grubuna 21 Eylül, ikinci grubuna ise 22 Eylül’de verilmek üzere planlandı.

Okul Müdürümüz, idareci ve öğretmenlerimiz,  öğrencilerimizi kontrollü giriş noktalarında coşkuyla karşılayarak onlara “Hoşgeldiniz” dediler. Görevli öğretmenlerimizin tek tek velilerinden teslim aldığı öğrenciler, önce Okul girişlerinde bulunan hijyenik paspas ve el dezenfektanını kullandılar, ardından sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde koridorlara yerleştirilmiş yönlendirme şeritlerini izleyerek sınıflarına gittiler. Sınıf öğretmenlerinin yardımıyla isimlerinin yazılı olduğu sıralara oturan öğrencilerimiz, hep birlikte Kolej Marşı’nı söyledikten sonra ilk derse başladılar.

Yüz yüze eğitime tüm kademelerimizde en kısa zamanda başlamak umuduyla 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının sağlıklı, verimli ve mutlu geçmesini dileriz.

 

Son DüzenlenmePazartesi, 21 Eylül 2020 11:41
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000