Öğrencimiz Kerem Özmert (11-S) Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’nda Birinci Oldu

70152 KEREM ZMERT

Bu yıl altıncısı düzenlenen Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’na katılan 568 proje içinde Okulumuz 11-S sınıfı öğrencilerinden Kerem Özmert’in projesi birinci oldu.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden akademisyenlerin oluşturduğu jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü dijital platformda gerçekleştirilen final sunumuna 10 proje çağırıldı.  Öğrencimiz, "Plantago Major (Sinir Otu) Bitkisi Ekstresi Ve Bombyx Mori (İpek Böceği) Kozalarında Bulunan Fibroin Proteini İle Çözünebilir Nanofiber Polimer “Yenilikçi Yanık Örtüsü” Eldesi" isimli projesi ile danışman öğretmeni Arzu Erdemir ile birlikte katıldığı sunumda birinciliğe değer görüldü. Öğrencimizi ve danışman öğretmenini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.