19 Mayıs'a Özel "Atatürk ve Gençlik" Forumunu Düzenledik

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Okulumuzun koordinatörlüğünde tüm TED Okullarından lise düzeyindeki öğrencilerin katılımıyla “Atatürk ve Gençlik” konulu online forum düzenledik. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Genç fikirli demek doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir.” sözünden hareketle  planlan forumda öğrenciler, “Türk gençleri olarak bize bırakılan bu mirasın ne kadarını devraldık, ne kadarını geliştirip zenginleştirebildik? Bu görev ve sorumluluğu ne derece yerine getirdik? Mustafa Kemal Atatürk’ün yaratmak istediği “genç fikir- gerçek fikir” eşlemesini hayata geçirebilmek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirebilmek için bize düşen görev ve sorumluluklar nelerdir?” konularını tartıştılar.

Foruma katılan tüm TED Okullarına teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeSalı, 19 Mayıs 2020 19:09