Haberler

Lise Kısmımızda Eğitim-Öğretim Başladı

Lise Kısmımızda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, 7 Eylül 2015 Pazartesi günü başladı. Okul Radyosundan öğrencilerimize seslenen Lise Müdürümüz Aydın Ünal, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimizi anarak konuşmasına başladı. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt sevgisi ve bilimsel bir anlayışla biçimlenmiş uygarlık ışığını, gelecek kuşaklara aktarmayı varlık nedeni olarak saymış, eşsiz bir Cumhuriyet kurumu olan TED Ankara Koleji’nin yalnız bir okul değil, taşıdığı anlam ve üstlendiği görev gereği bir ekol olduğunu dile getiren Lise Müdürümüz, “Bu ekolün en önemli özelliği, ulusal değerleri evrensel bir anlayışla biçimlendirerek geliştirmesi ve çağının bilimsel, sanatsal değerlerini yeni ve bize özgü bir eğitim anlayışıyla ortaya koymasıdır… Eğitim ve öğretimin sabır isteyen yolculuğunda tüm öğrencilerimize kalıcı başarılar diliyorum” dedi.


Öğretmenlerimiz adına konuşma yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Buket Şafak Ciğeroğlu ise toplumsal değişimin, çağdaş bir eğitim anlayışıyla mümkün olacağına vurgu yaptı.

Öğrencilerimiz adına konuşan 11. sınıflar birincisi Mert Kurttekin, üniversite sınavına hazırlanan akranlarına kararlı ve disiplinli çalışmanın önemini hatırlatarak tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı ve mutlu bir ders yılı diledi.

Konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlerimiz, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dersine başladılar.

 
Son DüzenlenmePazartesi, 07 Eylül 2015 16:16