Engelliler Günü’nde Tekerlekli Sandalye Basketbolu'nu Tanıdık

IMG 8843

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Okulumuza konuk oldu. Beden Eğitimi ve Spor Zümremizin daveti üzerine kulüp antrenörü Gazi Astsubay Taner Ertay ve sporcular, Ortaokul Yıldız Kız-Erkek Basketbol Takımımızla öğle yemeği yediler, ardından Spor ve Sanat Merkezi Lacivert Salonda Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nu tanıtmak üzere sporcularımızla maç yaptılar.

Maç öncesinde antrenör Taner Ertay, Yıldız Basketbol Takımımızın oyuncularına Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nun kurallarını anlattı. Öğrencilerimizden ve profesyonel sporculardan oluşan karma takımlar arasındaki maçta, sık sık oyuncu değişimi yapılarak daha çok öğrencimizin bu spor dalı ile tanışması sağlandı.  6. sınıf öğrencilerimiz de tribünlerden bu anlamlı maçı izleyerek, sporculara  destek verdi.

Son DüzenlenmeSalı, 03 Aralık 2019 15:31