Haberler

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

 IMG 8339

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak Öğretmenler Günü'nü kutladık. JW Marriott Otel’de 22 Kasım akşamı gerçekleştirilen kutlamada belirli çalışma yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanımız Vakfımız tarafından hizmet plaketi ile ödüllendirildi.

Gecenin açılışında öğretmenlerimize seslenen Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, bir öğretmen ve öğrencisinin etkileyici hikayesini anlatarak “Hepinize sağlıklı, güzel, mutlu günlerde, Atatürk'ün bize emanet ettiği bu Cumhuriyet'i bu, Türkiye'yi yetiştireceğimiz nesillerle, daha uzun yıllar yaşatmayı diliyorum. Öğretmenler Günümüz kutlu olsun." dedi.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Börekçi, gecede yaptığı konuşmada “Mezunu olmaktan onur duyduğum Okulumun Değerli Öğretmenleri, kuruluşundan 88 yıl sonra da saygın, nitelikli ve misyonuna bağlı bir ekol olmak ancak sizler gibi mesleğinin onurunu ve itibarını yükseklerde taşıyan öğretmenlerimiz sayesindedir. TED Ankara Koleji’nin her zaman yenilikçi olması, geleceğin öngörüsü ile hareket ederken, bilginin gücüne, bilimin gerçeklerine inanmamızdan ve en önemlisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çağı aşan fikirlerinin uygulayıcısı olmamızdan kaynaklanıyor” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kurumumuzda 10, 15, 20, 25, 30, 35 ve 40. hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanlarımız hizmet plaketleri ile ödüllendirildi.

Akşam yemeği ve canlı müzik ile devam eden kutlama, yöneticilerimizin 10. Yıl Marşı eşliğinde Öğretmenler Günü pastasını kesmeleri ile son buldu.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:44