Geleceğin Kaşifleri Kulübü Öğrencileri TEDNOKENT’te Onlİne Konferans Gerçekleştirdi

7. Sınıf öğrencilerimiz Geleceğin Kaşifleri Kulübü kapsamında iki Fen Bilimleri öğretmeni rehberliğinde TEDNOKENT’e giderek İzmir Uzay Kampı’yla ingilizce olarak video konferansı gerçekleştirdiler.

TEDNOKENT’ te gerçekleşen video konferansında öğrencilerimiz; uzay ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap alıp, ‘’Mission Patch ve Mission Patch History’’ konuları hakkında daha önce edinmedikleri bilgi ve becerileri İzmir Uzay Kampı eğitmeninden öğrenerek kendilerini geliştirdiler. Eğitim dilinin İngilizce olması hem ‘speaking’ hem de ‘listening’ becerilerini geliştirmelerine katkı sağladı.

TEDNOKENT’te eğlenceli bir öğrenme ortamına sahip olan öğrenciler; yönerge izleme, değerlendirme, zamanı etkili kullanma, bilgiyi kullanma, bilgi teknolojilerini kullanma gibi becerileri edinmişlerdir.

Mission Patch Örnekleri;