Haberler

Ekim Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

University of California Riverside (ABD) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 3 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda University of California Riverside'da (ABD) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

University of British Columbia Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 3 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda University of British Columbia eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Mini İngiltere'de Eğitim Fuarı

Lise öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 3 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmı Kolej sokağında İngiltere üniversitelerinin tanıtıldığı Mini Fuar gerçekleştirildi. Fuarda, Sheffield, Southapmton, Durham, Strathclyde, Kaplan INTO Pathways, Leeds Üniversiteleri temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

NABA (İtalya), Bath ve University of London (İngiltere) Üniversiteleri Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 4 Ekim 2019 tarihinde Spor Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonda ve Lise Kısmı Konferans salonumuzda NABA (İtalya), Bath ve University of london (İngiltere) Üniversitelerinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

 Mini Avrupa Ülkeleri (Almanya, İspanya, İsviçre, Avusturya) Eğitim Fuarı

Lise öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 4 Ekim tarihinde Lise Kısmı Kolej sokağında Avrupa Ülkeleri (Almanya, İspanya, İsviçre ve Avusturya) üniversitelerinin tanıtıldığı Mini Fuar gerçekleştirildi. Fuarda, IE, Carl Benz, EHL, Jacobs, Modul, Cattolica Üniversiteleri temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

University of Illinois at Chicago (ABD) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 9 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda University of Illinois at Chicago (ABD) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

University of Michigan (ABD) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 11 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda University of Michigan (ABD) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

University of South Florida (ABD) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 17 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda South Florida Üniversitesi (ABD) tarafından "Mesleklerin Geleceği" konulu bir seminer düzenlendi.

UCLA University of California Los Angeles (ABD) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 17 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda UCLA University of California Los Angeles (ABD) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

San Raffaele Tıp Fakültesi (İtalya) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 18 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda İtalya Üniversitelerinden San Raffaele Tıp Fakültesi'nde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

University of Glasgow (İngiltere) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 21 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda İngiltere Üniversitelerinden University of Glasgow'da eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

SRH Heidelberg Üniversitesi (Almanya) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 23 Ekim 2019 tarihinde Lise Kısmımızda Almanya Üniversitelerinden SRH Heidelberg Üniversitesi'nde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 23 Ekim 2019 09:25