Logo
Bu sayfayı yazdır

2019 IB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

2019 IB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

 

2019 IB mezunlarımız, ailelerinin de katıldığı törenle diplomalarını aldı. 11 Eylül 2019 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda düzenlenen törende Lise Müdürümüz Sedef Eryurt mezunlarımıza seslenerek "Sizlerin öğrenim gördüğünüz üniversitelerde, akademik başarılarınızla kendinizi göstereceğiniz gibi, edindiğiniz niteliklerle ön plana çıkacağınızdan, çevrenizde rol model olacağınızdan hiç şüphem yok. Birazdan alacağınız diplomaların arkasında bir hikaye olduğunu biliyoruz. Bu hikayede bol bol gözyaşı, emek, mücadele, disiplin ve özverinin yanında haklı bir başarının olduğunun da hepimiz farkındayız." dedi.

IB Koordinatörümüz Serenay Tarhan Güler, IB programında geçen 2 yıllık süreci özetleyerek bu yıl programa devam eden 110 öğrencimizden 89’unun diploma almaya hak kazandığını belirtti.

Programı en yüksek not ortalamasıyla bitiren mezunumuz Çağla Ataoğlu, emeği geçen öğretmenlerine ve ailelere teşekkür ederek, dünyaca kabul gören bu programı başarıyla tamamlayan arkadaşlarını da tebrik etti.

Konuşmaların ardından mezunlarımız, şube sırasına göre çağrılarak diplomalarını aldılar.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000