Haberler

Anaokulu A1, 1. Sınıf ve 5. Sınıf Öğrencilerimizin Okula Uyum Günleri

Anaokulu A1, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencilerimizin okula uyum günleri, 05-06 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Anaokulu A1

IMG 6606

A1 grubu öğrencileri, 5 Eylül sabahı öğretmenleri ve arkadaşları ile sınıflarında buluştular. Okula Uyum Günleri’nde iki gün boyunca okul ortamına kolay uyum sağlamaya, birbirlerini tanımaya ve aidiyet duygusu kazanmaya yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışırken velilerimiz konferans salonunda branş etkinliklerini anlatan semineri dinlediler.

1. Sınıflar

2

Anaokulumuzdan İlkokul 1. sınıfa geçen öğrencilerimizin, Okula Uyum Programı iki gün sürecek. Programın ilk gününde Okul Müdürümüz Melek Kocatüfek, ilkokul tören alanında öğrencilere seslenerek 2019-2020 eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Öğrenciler, Müzik Öğretmenimiz Fırat Kabukçu yönetiminde Kolej Marşı’nı söylediler. Daha sonra sınıf öğretmenleri, gönüllü olan velilerimizce kur’a çekimi ile belirlendi. Öğretmenleri ile buluşan öğrenciler, ilk ders için sınıflara girerken velilerimiz de amfi tiyatroda PDR Uzmanımız Özlem Erdemci Doğan’ın verdiği semineri dinlediler.

5. sınıflar

IMG 6638

5.sınıf öğrencilerimiz, 6 Eylül'de Okula Uyum Günü için ilkokul tören alanında bir araya geldi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende Okul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi, daha sonra öğrenciler, branş öğretmenleri ile tanışmak üzere sınıflarına geçtiler.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:48