Logo
Bu sayfayı yazdır

Anaokulumuzda Mezuniyet Heyecanı

Anaokulumuzda Mezuniyet Heyecanı

Anaokulu mezunlarımızı, 24 Mayıs akşamı Spor ve Sanat Merkezimizde düzenlenen key giyme töreniyle İlkokulumuza uğurladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Nazlı Deniz Yiğit öğrencilerimize seslendiği konuşmasında "Mustafa Kemal Atatürk “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak” demiştir. Sizler Ulu Önder’in Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs 1919’un 100. Yılında Anaokulumuzdan mezun oluyorsunuz. İnanıyorum ki sanatın, sporun, bilimin her dalında önemli başarılar gösterecek, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarak kuruluş ilkelerini yaşatacaksınız. Yolunuz açık olsun sevgili çocuklarımız.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmanın ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Yasemin Polat, Anaokulu Müdürümüzün şahsında 2018-2019 mezunlarını yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Mor sınıf öğrencimiz Doruk Araz ve Yeşil sınıf öğrencimiz Defne İnanç bu yıl mezun olan arkadaşları adına konuşmalarını yaptılar.  “Sevgli öğretmenlerimiz, bizlere sevgi ve emek verdiniz, sizlere çok teşekkür ederiz” diyen Doruk ve İngilizce yaptığı konuşmasında Okulumuzun mezunu olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Defne, büyük alkış aldı.

Öğretmenlerimiz adına konuşan Funda Kalebozan ”Sizlerden; TED Ankara Koleji Anaokulu çatısı altında yüreğinize ektiğimiz tohumları Atatürk’ün ilkelerinin ve devrimlerinin ışığı ile büyütmenizi, her ne olursa olsun Atatürk’ün yolundan asla ayrılmamanızı, bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için çok çalışmanızı istiyoruz!” dedi.

A2 mezunlarımızın ritim gösterisinin ardından diploma merasimine geçildi.

Öğrencilerimiz diplomalarını Türk Eğitim Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Büyükhanlı, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Börekçi, İkinci Başkanımız Kartal Usluel, Genel Saymanımız Atayla Varlık, Yönetim Kurulu Üyemiz Haşmet Kasapoğlu, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Genel Müdür Yardımcımız Neşe Aşıcı Özmeriç, Okul Müdürlerimiz Nazlı Deniz Yiğit, Sedef Eryurt, Ayşe Nalan Kaskan ve Melek Kocatüfek, Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşe Kuzucu, Anaokulu Müdür Yardımcılarımız ve Zümre Başkanlarımız verdiler.

Flama devir teslim töreninde A2 öğrencilerimiz Latif Efe Atasever ve Dora Irmak Sargın,  A1 öğrencilerimiz Nice Deniz Şumnu, Karsu Tilya Akçam ve Arın Deniz Keskin’e sonsuza dek ışıldayacak meşaleyi temsil eden flamamızı emanet ettiler.

Mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren A2 öğrencilerimiz, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlattılar. 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:41
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000