TED Ankara Koleji Minty City Başarısı

Ortaokul Almanca zümresi olarak 5. ve 6. Sınıflarda kullandığımız İnteraktif Öğrenme Portalı olan Mintycity programı kapsamında tüm Mintycity programı kullanan okullar arasında yapılan olimpiyatlarda yaklaşık 5000 öğrenci arasından okulumuz 6-R sınıfı öğrencimiz İpek Gökağaç  birinci olmuştur ve ‘’Das Akademie’’ tarafından organize edilen Almanca Yaz Kampı’na katılmaya hak kazanmıştır. Okulumuz 6-R sınıfı öğrencimiz Nehir Öykü Salman ve 6-Y sınıfı öğrencimiz Ömer Burak Parlak ise Mintycity Programında okulumuzda en aktif ve verimli kullanan öğrencilerimiz oldular ve madalyon ile ödüllendirildiler.

Öğrencilerimizi Almanca Zümresi olarak tebrik ediyoruz.

Ayrıca tüm Türkiye’de Minty City Kullanan okullar arasından okulumuz ‘’En Yaratıcı Okul’’ ödülü almıştır.

Son DüzenlenmePazartesi, 13 Mayıs 2019 15:18