4. Sınıflar Arası 3. Geleneksel STEM JAM Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin iletişim kurma, işbirliği yapma, yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretme, muhakeme yapma, analitik düşünme gibi 21. yy. becerilerini geliştirmek amacıyla okulumuzda düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz 4. sınıflar arası STEM JAM yarışmasının üçüncüsünü 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirdik.

Açılış töreninin ardından öğrencilerimiz takımlar halinde çalıştılar,  verilen görevlerle ilgili tasarım süreçlerine uygun bir ürün tasarladılar, kodlama bilgi ve becerilerini kullanarak ortaya koydukları ürüne ilişkin bir bilgisayar oyunu geliştirdiler. Jürinin değerlendirmesi sonucu ilk üçe giren öğrencilerimize başarı sertifikaları, yarışmaya katılan öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi.

Tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 10 Mayıs 2019 11:41