Logo
Bu sayfayı yazdır

Gölbaşı Hacılar İlk Ve Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik!

Gölbaşı Hacılar İlk Ve Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik!

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu  ve Lisesi olarak MEB Hami Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz köy okullarına yardım etkinliğimizde Hacılar İlk ve  Ortaokulu’nu bir grup öğretmenimizle ve öğrencimizle ziyaret ettik. 

Anasınıfı kısmı öğretmenlerimiz kardeş okulu ziyaret ederek drama sınıfını yeniden düzenledi, öğrencilerin yaratıcı drama etkinliklerine büyük destek oldu. İlkokul öğrencilerimiz getirdikleri kitapların kütüphaneye büyük bir hevesle yerleştirdiler. Daha sonra kardeş okulumuzun 3. sınıflarını ziyaret ederek onlara aldıkları hediyeleri teslim ettiler, tanışıp kaynaştılar. 

Ortaokul öğrencilerimiz Türkçe ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Zümresi önderliğinde yaratıcı yazma etkinlikleri ve teknolojiye dair ilginç bilgiler içeren oldukça eğlenceli sunumlar ve Tangram gibi eğitsel oyunlar düzenlediler. Ortaokul öğrencilerimizden oluşan bir grup 8. Sınıf öğrencimiz, 5. sınıflardan başlayarak 8. sınıflara kadar İngilizce derslerini ziyaret ederek İngilizce kelime oyunları oynattı. Kardeş okul öğrencileri bu çalışmalarla hem çok eğlendi hem de yeni şeyler öğrendi. Ortaokul öğrencilerimiz Matematik ve Fen zümrelerinin de desteğiyle okulun dersliklerini düzenledi, yeni oyunlar, afişler ve eğitim materyali desteğinde bulundu. 

Lise öğrencilerimiz okulun çeşitli alanlarında ve özel alt sınıfında boyama çalışmaları yaptı. İngilizce derslerine girerek eğlenceli oyunlar oynattı.  

Her iki okul öğrencilerinin de büyük keyif aldığı, farkındalıklarının arttığı bu etkinlikte, öğrencilerimiz etkin bir şekilde yer alarak, paylaşmanın, iletişimin ve yardımseverliğin en güzel örneklerini sergileyerek okulumuza döndüler. 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:40
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000