3. Geleneksel Bilişim Fuarı: Hayal Ettik, Tasarladık, Kodladık

İlkokul Bilişim Teknoloji Zümremiz tarafından “Kim demiş çocuklar bilgisayarda sadece oyun oynar” sloganıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Geleneksel Bilişim Fuarı’nın açılışı, 3 Mayıs 2019 tarihinde İlkokul Kolej sokağında gerçekleştirildi.

Bilişim teknolojilerinin günlük insan yaşamının bir parçası olduğundan hareketle öğrencilerimizin kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bilişim teknolojilerini öğrenebilmeleri, bu teknolojilere ait temel bilgi ve becerilere sahip olmaları ve teknolojiyi üretebilmeleri amacıyla düzenlenen fuarda öğrencilerimiz, hayal ettiler, tasarladılar ve kodladılar.

Kodlama, programlama, robotik, 3 boyutlu tasarım, animasyon, simülasyon ve artırılmış gerçeklik projeleri, öğrencilerimiz tarafından gün boyunca Kolej sokağındaki stantlarda sergilendi. 6 Mayıs tarihinde düzenlenen törenle öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.

Son DüzenlenmePazartesi, 06 Mayıs 2019 11:34