Ortaokul Bilim Şenliğinde 76 Proje Yer Aldı

25 Nisan 2019 Perşembe günü Ortaokul Kolej Sokağı’nda düzenlenen Bilim Şenliği’nde,  5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları 76 deneysel ve görsel projeyi arkadaşları, öğretmenleri ve velilerine sundular.

Ayrıca Kolej sokağındaki ahşap materyaller bölümündeki palanga, kasnak, Da Vinci Köprüsü ve Ballvivor oyunu öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Öğrencilerimiz ahşap materyaller kullanarak bilimin eğlenceli dünyasına yolculuk yapma fırsatı buldular.

Öğlen arası Kolej sokağında Fen Bilimleri öğretmenlerinin yaptığı deney ve etkinlikler ile öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşadılar.

Ayrıca Fen Bilimleri laboratuvarında anaokulu A2 grubundaki tüm öğrencilerimize, 7 farklı deney ve etkinlik yapılarak bilimin keyifli ve günlük yaşamın bir parçası olduğu gösterilmeye çalışıldı.

Ortaokul Bilim Şenliği’ne Katılan Öğrencilerimiz Madalya ve Sertifikalarını Aldılar

26 Nisan 2019 Cuma günü Ortaokul Kolej Sokağı’nda Bilim Şenliği ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreni; bilim şenliği rehber öğretmenimiz Derya YAHŞİ’nin açılış konuşmasıyla başladı. Bilim şenliğinde projelerini sergileyen 76 öğrencimize rehberlik eden; Ayfer Pervin SAKA,  Fatma BÜYÜKGENÇ, Sibel AKIN, Meliha ÇELİKDEMİR, Emel ÖNSÜ, Sinem YOLDAŞ, Bengül ERBEK, Şehval SAKAL, Galip ERBEK, Gamze IŞIK, Tuğçe TUCEL, Ece PİRGON, Raziye AYDIN, Sinan KÖMÜRSU, Şaziye KOZAN, Özgü ÖZTÜRK’e sertifikalarını Okul Müdürümüz Ayşe Kaskan takdim etti.

Bilim şenliğine katılan öğrencilerimizden, deneysel proje dalında ödül alan öğrencilerimiz rehber öğretmenleri:

SINIF

AD-SOYAD

PROJE  ADI

ÖĞRETMEN ADI

6V

EGE GÜNGÖR

YAŞAM ALANIMIZI KİMLERLE PAYLAŞIYORUZ?

RAZİYE AYDIN

5-H

BARTU EFE UÇAR

BARIŞ ÇİÇEĞİ POLENİNE SICAKLIĞIN ETKİSİ

ECE PİRGON ATAKAN

7/C

MUSTAFA EGE YARDIMCI

BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE TEKNOLOJİNİN KULLANIMI

EMEL ÖNSÜ

5- F

ECENAZ FİDANCI

TEMİZ OLAYIM DERKEN, HASTA OLMA!

ECE PİRGON ATAKAN

7/A

GÜN ÇINAR KURNE

NEWTON AKIŞKANI OLMAYAN SIVILARIN SES İZOLASYONU

DERYA YAHŞİ

Öğrencilerimize ödüllerini ve sertifikalarını Okul Müdür  Baş Yardımcımız Yılmaz Bal ve derece alan projelerimizin rehber öğretmenleri Sinem Şafak YOLDAŞ, Gamze IŞIK, Şehval SAKAL, Birtanem DOĞANAY, Derya YAHŞİ ve Özgü ÖZTÜRK takdim etti.

Bilim şenliğine katılan öğrencilerimizden, görsel proje dalında ödül alan öğrencilerimiz rehber öğretmenleri:

SINIF

AD-SOYAD

PROJE  ADI

ÖĞRETMEN ADI

7/A

SİMAY BİÇER

PLASTİNASYON

DERYA YAHŞİ

NESİP KAĞAN BOZKURT

ÜÇ BOYUTLU YAZICI İLE KİŞİYE ÖZEL YAPAY MENİSKÜS OLUŞTURULMASI VE KÖK HÜCRE İLE KULLANILMASI

ŞEHVAL SAKAL

5-L

ZEYNEP ÇAK

SEVGİ ÇİÇEĞİ

SİNEM ŞAFAK YOLDAŞ

6M

ALP OZAN SARIKAN

SU TAŞKINLARINI ÖNLEME SİSTEMİ

ÖZGÜ ÖZTÜRK

7U

YAĞMUR AKLAN

RENKLİ GÖLGELER

BİRTANEM DOĞANAY

6R

ZEYNEP DEMİREL

BASİT ELEKTRİK MOTORU

ÖZGÜ ÖZTÜRK

SENA ERDEMİR

YOĞUNLUK SÜTUNU OLUŞTURALIM

GAMZE IŞIK

Öğrencilerimize ödüllerini ve sertifikalarını Fen Bilimleri Zümre Başkanı Sibel AKIN ve derece alan projelerimizin rehber öğretmenleri Emel ÖNSÜ, Raziye AYDIN, Ece PİRGON ATAKAN ve  Derya YAHŞİ takdim etti.

Bilim şenliğine katılan tüm öğrencilerimizi bilimsel çalışmalarından ötürü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeSalı, 30 Nisan 2019 12:51