Logo
Bu sayfayı yazdır

Gölbaşı Karagedik Ercan Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik

Gölbaşı Karagedik Ercan Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu  ve Lisesi olarak MEB Hami Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz köy okullarına yardım etkinliğimizde Karagedik Köyü’ne bağlı Karagedik Ercan Ortaokulu’nu bir grup öğretmenimizle ve öğrencimizle ziyaret ettik.

Okulumuzun her düzeyinde başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk kampanyaları ile edindiğimiz kitap, spor malzemeleri, resim dolabı, laboratuvar malzemeleri ve anaokulu materyalleri desteğimizin yanı sıra gün boyu öğrencilerle birlikte vakit geçirip ders içi etkinlikler düzenlenmiştir.

Birbirleriyle eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz getirdikleri kitapların kütüphaneye yerleşmesi ve sıralanması konusunda büyük bir hevesle çalıştılar.  İlkokul öğrencilerimiz öğle arasında okul bahçesinde kısa bir futbol maçı etkinliği gerçekleştirerek farklı paylaşımlarda bulundular. Öğle arası velilerin güleryüzleriyle bizi ağırlaması da görülmeye değerdi.

Ortaokul Ritim Kulübü öğrencilerimiz Müzik Zümresi önderliğinde entrüman tanıtımı ve ritm çalışması yaptılar. Öğrenciler kendilerine verilen malzemelerle bu etkinliğe ilgiyle katıldılar. Ortaokul Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Zümresi önderliğinde okul binasında bulunan anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek küçük kardeşleriyle eğitimde teknolojinin kullanımına dair eğitsel aktivitelerde bulundular.

Lise öğrencilerimiz okulun konferans salonunda bir tiyatro gösterisi sergiledi. Kimya Zümresi öğretmenleri önderliğinde açık alanda kimya deneyleri yapıldı. Okul bünyesinde bulunan laboratuvarın temizlenmesi ve işlerlik kazanması için çalışıldı. Ayrıca farklı sınıf düzeylerinde Mangala oyunu, şiir dinletisi gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Her iki okul öğrencilerinin de büyük keyif aldığı, farkındalıklarının arttığı bu etkinlikte, öğrencilerimiz etkin bir şekilde yer alarak, paylaşmanın, iletişimin ve yardımseverliğin en güzel örneklerini sergileyerek okulumuza döndüler. 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:40
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000