Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Okullarımızda düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutladık.

Anaokulu ve Lise Törenimiz

Anaokulu ve Lise öğrencilerimizin birlikte hazırlayıp sundukları tören Lise Kısmı Çok Amaçlı Salonda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende lise öğrencimiz “Sendendir Atatürk” adlı şiiri okudu. Anaokulu öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce şarkılar söylediler, dans, ritim, ritim basketbol, modern dans ve kurdele gösterilerinin yanı sıra oratoryoyu başarıyla sundular.

Oldukça renkli geçen törenimiz, Lise Çoksesli Koromuzun söylediği şarkı ve marşlarla sona erdi.

 

İlkokul Törenimiz

23 Nisan sabahı İlkokulumuzda gerçekleştirilen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce olmak üzere günün günün anlam ve önemine değinen konuşmalarını yaptılar. “Ata’nın Çocukları, Aydınlık Yarınların Fidanları” adlı oratoryoyu başarıyla sunan Söz Koromuzun ardından, Okul Koromuz marşlar ve şarkılar seslendirdi. Halk oyunları, dans ve ritim gruplarımızın beğeniyle izlenen gösterileri ile devam eden törenimiz, hep birlikte Kolej Marşı’nın söylenmesi ile son buldu.

 

 

Ortaokul Törenimiz

 

Ortaokulumuzda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından, “Bir Dünya Bırakan Biz Çocuklara” adlı oratoryo ile devam eden törende, orkestramız çeşitli marşları seslendirdi. Halk oyunları ve dans gösterileri ile renklenen törende pop orkestrası, vokal ve ritim gruplarının sunumları da beğeniyle izlendi. Törenimiz coşkuyla söylenen Kolej Marşı ile sona erdi.

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:40